Produkter

Nytt i butiken !!

Vi har varit lite dåliga på sistone att lägga ut nyhetsinlägg här på sidan.
Ber om ursäkt för det, men det har varit extremt mycket att göra!

Givetvis så innebär det inte att inget nytt har hänt, utan snarare tvärt om !! Vi har lagt ut en hel del på vår Face Book, för de som vill se lite bilder.

Hur som helst så  har vi nu hela trädgården till vårt förfogande...1446 m2. Det innebär att vi byggt ut rejält. Vi har nu även växtförsäljningen på vårt bord. En ny insekts och spindel avdelning med 26 nya terrarier har tillkommit, samt en med 6 st större terrarier för reptiler. Det ger oss idag totalt 90 terrarier i butiken !! Tjo hoooo !

För de växtintresserade kunderna kommer vi när vi får lite tid att lägga upp en fotosida med nyheter. Givetvis så kommer vi även att ha kruk och trädgårdsväxter precis som trädgården alltid haft. Vi kompletterar en del med lite presentartiklar också. Tanken är att våra växthus ska ha något för hela familjen.

Växtdelen har utökats med ett 4 meter långt epifytskåp som innehåller allehanda Bromelier, Orchideer, Ormbunkar mm mm.
Den 10 mars kommer en rejäl laddning med orchideer från en superduktig odlare i Tyskland. Där kommer att finnas många ovanliga och vackra arter, lämpliga för tex terrarier eller orchidee skåp.

Artlistor på aktuella växter kommer så småningom.

Till nyheter på terrrarefronten kan nämnas att det kommer hem 60 st terrarier lämpliga för spindlar och pilgiftgrodor 10.3, samt att vi fått hem större värmemattor, upp till 117 cm  längd.

Glöm inte Lördag 2.3

Då har vi fått in pelargon och Fuchsia sticklingar samt massor av andra växter och givetvis fullt med terrarieprylar. Vi bjuder på tilltugg och något gott drickbart mellan 12-16.
Hoppas så många som möjligt kommer. Ta chansen att träffa likasinnade och snacka lite...
ALLA är varmt välkomna !!!!!!
MVH
Magnus o Bella

Ps..För de som undrar över bilden så är det ett av solen genomlyst palmblad..