Köpvillkor

 Tänk på att ringa och kontrollera att det djur du tänkt köpa finns kvar. Djur går ibland åt fortare än vad vi hinner uppdatera hemsidan.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. 

Fraktkostnad:
Alla order skickas alltid som rek brev med kollinummer

Postförskott,Efterkrav
Vi har tyvärr blivit tvungna att sluta erbjuda tjänsten Postförskott/Efterkrav. Detta på grund av att för många beställer varor och sedan inte hämtar ut dem. Detta medför stora kostnader och en massa onödigt jobb. 
Jag hoppas ni förstår detta och nöjer er med alla andra allternativ.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar.
I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Du har inte ångerrätt om:
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke,
varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, tex. när
förseglingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering.
Ångerrätt gäller inte specialbeställda varor som tex. akvarier och terrarier.
Inte heller levande leddjur eller foderdjur.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

Leveranser

Vi skickar så snart vi kan, normalt inom 2-5 dagar. Skulle en vara vara restad ocg vi inte fått ett leveransdatum från vår leverantör krediteras den från ordern, och pengarna betalas tillbaka.
Vi skickar inga djur !.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:- plus ordinarie fraktkostnad..

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten för en trasig vara betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan . Du får själv betala frakt och returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.