Hem » DUSCHSYSTEM » Kompletta system » Monsoon Multi

Monsoon Multi

Monsoon Multi


2 021,00
Artikelnamn: Monsoon Multi
Artnr: 4132
Blogga om

Beskrivning

 

Exo Terras stora programerbara regnsystem.

Programerbart regnsystem med 8 liters behållare.

 

Programerbar dim- och regnmaskin för terrarium och växthus

 

Enkel att ansluta och installera

 

Flexibla spraymunstycken (upp till 6!) kan riktas åt olika håll

 

Stor 8-liters tank

 

Enkel att fylla på

 

Exo Terra Monsoon MULTI är ett programerbart dim- och regnsystem som passar alla typer av terrarium och växthus. Hjälper till att hålla optimal luftfuktighet genom att skapa en fin dimma i programmerade intervaller, varaktigheten och antalet intervaller kan enkelt justeras beroende på vilken typ av djur och växter man har. Frekvent dimbildning stimulerar fortplantningen och är en nödvändighet när man har tropiska växter så som ananasväxter, orkidéer, mossor osv.

 

Systemet kan programeras att sprida ut dimma ett antal gånger per 24-timmarscykel, med en varaktighet på sprayintervallerna från 2 sekunder upp till 2 minuter. Den stora 8-literstanken garanterar att systemet kan gå kontinuerligt i flera dagar utan att man behöver fylla på (perfekt på semestern!) och tanken kan lätt fyllas på utan att man behöver avinstallera hela systemet.

 

Exo Terra Monsson MULTI levereras med två lättmonterade munstycken men systemet kan utökas till att rymma upp till 6 munstycken, vilket gör det idealiskt för flera terrarier. (Notera att varje extra munstycke kommer att resultera i mindre prestanda från varje installerat munstycke.) Dimman som produceras av dessa särskilt designade munstycken är extremt fin, den skapar en dimliknande effekt i terrariet eller växthuset och den extra långa slangen gör det möjligt att dölja hela enheten i ett förråd eller i ett skåp under terrariet.

 

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 4132

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme
Omdöme (0)
Andra produkter från samma kategori
  • 1 610,00
  • 3 430,00